آغاز به کار هجدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر با هجده سال سابقه برگزاری به یکی از مهم‌ترین جشنواره‌های استانی با استقبال ملی تبدیل شده است.

به گزارش میراث آریا، بعد از ظهر چهارشنبه ۱۹ شهریور ماه ۱۴۰۴ هجدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر با استقبال گسترده مردمی و با حضور صدیف بدری نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی، جلیل جباری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل و جمعی از مسئولان استانی آغاز به کار کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل در مراسم افتتاحیه این جشنواره گفت: جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر با هجده سال سابقه برگزاری به یکی از مهم‌ترین جشنواره‌های استانی با استقبال ملی تبدیل شده است.

جلیل جباری افزود: در هجدهمین دوره این جشنواره شاهد حضور شرکت‌کنندگانی از ۱۲ استان در قالب ۶۰ غرفه هستیم که علاوه بر آش و غذاهای سنتی هر منطقه، صنایع‌دستی و تولیدات بومی نیز در این غرفه‌ها ارائه می‌شود.

او تاکید کرد: شهرستان نیر یکی از مناطق گردشگرپذیر استان اردبیل است و جشنواره آش در منطقه نمونه گردشگری بولاغلار این شهرستان با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری به ویژه گردشگری خوراک و همچنین حضور خانواده‌ها و گردشگران در محل جشنواره و ایجاد شور و نشاط اجتماعی برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل با اشاره به تاثیر چنین جشنواره‌هایی در رونق صنعت گردشگری، ادامه داد: خود این جشنواره یکی از عوامل افزایش سفر به مقصد استان اردبیل و قرار گرفتن این استان و این جشنواره در برنامه‌ریزی سفر سال‌های بعد برای هم‌وطنان عزیزمان است.

جباری تصریح کرد: جشنواره آش نیر از ۱۹ شهریور ماه آغاز شده و تا ۲۱ شهریورماه ادامه دارد و در هر سه روز این جشنواره، برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری، مسابقه آشپزی، بازی‌های بومی و محلی و معرفی محصولات صنایع‌دستی استان اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404062001334
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha